Група, общност или форум за Symfony?

+8 гласа
188 прегледа
попитан 2016 май 29 от Deyan Delev (1,830 точки)
редактиран 2016 май 29 от Admin
Здравейте отново приятели,

имам един такъв въпрос "Има ли някаква група/общност/форум в България, която да е посветена изцяло на разработването на приложения със Symfony framework"? Ако някои знае нещо по този въпрос, моля да ми даде някакви координати/URL-и. Благодаря :)

1 отговор

+1 глас
отговорени 2016 май 29 от IvayloHristov (5,390 точки)
Здравей,

специализиран форум само за Symfony няма в България. Но може да задаваш въпросите си тък в категорията за PHP и ще намираш отговор за това, което търсиш.

Инак обмисляме в бъдеще в http://dev.bg да направим функционалност за групи, но за сега това е още в сферата на плановете.
коментиран 2016 май 30 от Deyan Delev (1,830 точки)
Ами щом няма ще питам тук, предполагам, че ще получа компетентни отговори, и така

Q#1: някой да е правил CMS със Symfony CMF?
Защото въпреки, че чета документацията се получават някакви разминавания (не обвинявам документацията, все пак при S тя е доста добра)
коментиран 2016 май 30 от IvayloHristov (5,390 точки)
задай го като отделен въпрос за да го видят повече хора.
коментиран 2016 май 30 от code (2,460 точки)
Функционалност за групи е едно твърде кастрирано решение от което почти никой няма да има нужда. Трябва да се помисли решение, което да включва възможността за създаване на сайтове за истински общности на съответната тематика. Това ще включва съвсем свободен статичен сайт с информация, начин за регистриране на потребителите, но заедно с важния параметър за ниво на владеене на технологията и естествено много други екстри...
И една забележка за dev.bg - Трябва полето "Изпрати ми е-мейл" да е изключено по подразбиране, а не да трябва да го изключвам непрекъснато при всеки пост. Или поне да се помни последното състояние което съм използвал и такова да се предлага и по-нататък.
...