Кой PHP framework най-добре подхожда за изграждането на large scale приложения?

+5 гласа
279 прегледа
попитан 2016 март 17 от TTTodorov. (1,660 точки)
редактиран 2016 март 18 от Admin

Склонен съм да използвам Laravel, но искам да знам дали има други подобни опции. Също искам нещо което да работи в реално време. Какво препоръчвате хора ?

2 отговори

+4 гласа
отговорени 2016 март 18 от Sandra. (2,660 точки)
избран 2016 април 5 от Mitko Vasilev
 
Най-добър отговор
Ако имате нужда от истинска работа в реално време в PHP, препоръчително е да използвате event-driven версии на PHP - като ReactPHP. В противен случай трябва Node.js и socket.io да функционират в тандем. В този случай те ще изпълняват частта със своевременното отреагиране на app-a(което не е лошо). В крайна сметка, Laravel Event Broadcasting единствено прави събитието достъпно в cash store като Redis. Все още е нужна отделна технология (като Node), която да раазчете и да пренасочи тази информация през web socket към браузъра.
0 гласа
отговорени 2016 март 18 от Trendafil.V. (1,240 точки)
Според мен - Laravel. Ако иксаш да построиш API, бих препоръчал да се използва Lumen (ще го нарека бебе-Laravel). Избрах Laravel, заради възможностите за тестване и разчитане, както и зарди ефективното функциониране и др. Освен това има впечатляващо community. Laravel е добре написан, документиран и автоматично въвежда Broadcast (за изпълняването на своевременни функции).
...