Честито. Това което аз мога да кажа от собствния си опит, че не като за начало не съм учил в нито един от тези университети. Що се касае до образование в ИТ сферата, най-добрия учител е практиката, особено когато става въпрос за код. В университета ще ти дадът една фундаментална програма и дисциплини, които няма да са ти толкова нужни. В ИТ сферата дипломата не е толкова важна колкото при медицината, инцинерите, адвокатите и т.н. Има толкова голяма дупка на пазара на труда от към ИТ специалисти, че ако си добър в кода, ще те наемат и без диплома, а тя не ти определя кой знае колко заплатата, може да е по-малка, ама няма да е трагедия. Разбира се да имаш дипломна за висше си е важно, не се знае какво ще се случи след 20-40 години и е хубаво да си имаш. Много, ама много по-важно е какво ще научиш докато имаш време вашите да те издържат. През това време чети, упражнявай знанията и наливай код. През това време ходи по семинари, отоврени обучения, хакатони, участвай във форуми като този и обменяй информация с опитни специалисти. Всичко е до твоята мотивация. Това мога да кажа аз.