Как да намериш хора, които да работят по твой проект?

+9 гласа
447 прегледа
попитан 2016 август 27 от rm (1,220 точки)
Честно казано на така зададения въпрос май няма никакъв качествен отговор. Един човек можеш да го познаваш от много места, може дори да си виждал направени от него проекти, но това, как той ще се отнася към писането на чужд проект няма как да знаеш...

При фирмите е относително лесно. Първо минаваш през интервю за работа. След това те взимат на пробен период и ако не станеш, те заменят със следващия.

Сега си мисля следното - не е ли една добра идея с цел опознаване на работнити ти интереси и навици да се организират срещи между програмисти в които хората да си задават взаимно въпроси от вида на тези, които те питат при интервю за работа? Така като разпиташ 100-на човека и като 100-на теб те разпитат - ти много по-добра представа ще имаш на кого да предложиш да правиш съвместен проект.

1 отговор

0 гласа
отговорени 2016 септември 17 от AboVolo (140 точки)
Ако имате комерсиален проект, може да намерите хора в https://www.freelancer.com/projects/. Там се организира нещо като търг, с цел да се изберат оптималните кандидати измежду всички желаещи. На тези хора трябва да им се заплати, естествено..
...