Помощ с JBoss 4.4.2

+12 гласа
188 прегледа
попитан 2016 септември 7 от byordanov (1,150 точки)
Здравейте колеги,

дадоха ми един проект, писан преди около 10-тина години за jboss server 4. Билднах го в терминала с mvn и тръгна, но при опит за логин на потребител получавам следната грешка:

10:35:15,151 INFO  [STDOUT] 10:35:15,150 ERROR [UsersRolesLoginModule] Failed to load users/passwords/role files
java.io.IOException: No properties file: users.properties or defaults: defaultUsers.properties found
    at org.jboss.security.auth.spi.Util.loadProperties(Util.java:315)
    at org.jboss.security.auth.spi.UsersRolesLoginModule.loadUsers(UsersRolesLoginModule.java:186)
    at org.jboss.security.auth.spi.UsersRolesLoginModule.createUsers(UsersRolesLoginModule.java:200)
    at org.jboss.security.auth.spi.UsersRolesLoginModule.initialize(UsersRolesLoginModule.java:127)

Според мен е грешка в конфигурацията, тъй като проектът работи с oracle и не ми е ясно защо търси файлове с потребители и пароли. Някой може ли да ме ориентъра какво точно и къде да търся? Благодаря предварително!

1 отговор

0 гласа
отговорени 2016 октомври 16 от Павката (3,410 точки)
Тук има една идея:
https://issues.jboss.org/browse/JBPAPP-6332

след добавяне на:

<security-domain>jmx-console</security-domain>

все още ли го има проблема? Ако не стане би ли споделил конфигурацията тук, за да видим къде може да е проблема.
...