Така и така сте платили за реклама на форума, защо не го направите по всеобхватен с повече езици за програмиране. Има раздел за PHP, но само с PHP добър сайт не става. Трябва HTML, CSS, Javascript, MySql. Съвременият програмист трябва да пише на много езици. Ако някой ви каже, че само с PHP може да се направи съвременен динамичен сайт значи ви лъже. Няма как да заобиколите базите с данни независимо какви са те. Невиждам масовите съвременни езици на които се пишат Desktop приложения. Тук изобщо не говоря за Паскал или Си. Лично аз обожавам езиците Visual Basic 6.0, VBScript, VBA for Word, VBA for Excel, VBA for Visio, защото смятам, че чрез тях мога да реализирам всичко което ми хрумне, но във форума няма и помен за тях.
Аз също съм на мнение, че знанията и опитът трябва да се споделят, за да има развитие. Ето линк към сайта който в момента разработвам.
http://programirane.bivaood.com/
Може да бъде от полза на някого, но би било хубаво да разширите темите във форума. Не върви да се задават въпроси за Excel в тема за PHP.
Пожелавам ви успех в начинанието, идеята е добра, но трябва да се доразвие!