Мога ли да извърша Opencart интеграция с други приложения?

+6 гласа
190 прегледа
попитан 2016 юни 20 от Nikola.Nikolov. (3,100 точки)
Искам да знам дали мога да интегрирам Opencart с други приложения на Java/Mongo-DB.

Като цяло back-end системите са develop-нати използвайки Java/Mysql и Mongo DB. Всички продукти ще бъдат водени от това приложение (което е backend) и поръчките,които са поставени трябва да бъдат push-нати към това приложение от opencart (което е frontend).

Можете ли да ми помогнете да разбера как да установя комуникацията м/у двете системи – Opencart-а и Java application-а.

1 отговор

0 гласа
отговорени 2016 юни 21 от Daniel Ivanov (11,160 точки)
избран 2016 юни 21 от Mitko Vasilev

Най-добър отговор

С малко опит в development-а и малко планиране може да стане:

1.Дефинирай към каква система искаш да се свържеш. За мен това беше MSSQL Database.

2.Измисли план как да свържеш 2-те неща и какво трябва да си обменят (exchange-ват).

3.Като го имаш този план,можеш да си направиш интеграцията към Opencart, това става като си добавиш  CSV файловете към exchange data-та или директната връзка между базите данни.

Не забравяй да ликнеш точните полета на другата ти система към тези на Opencart.

4. Като направиш това, би трябвало да можеш да качиш update-натите резултати към др система.

5.За Java система попаднах на тази,но не знам дали ще ти свърши работа: http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=20043

Успех с интеграцията,аз съм правил 1 м/у програма на visual studio в .net и opencart. Всичко си върви по вода. :)

...