Нужна ли е безплатна поща от dev.bg?

+8 гласа
284 прегледа
попитан 2016 септември 7 от code (2,460 точки)
Темата може да изглежда един наистина много странен въпрос, но ето някои аргументи, защо считам, че подобно начинание ще е много полезно за dev.bg. Да спомена, че не е нужно пощата да е разположена на домейна dev.bg - може да е на някакъв подобен. Наистина поща@dev.bg е добре да си остане само за екипа на сайта.
  Ето и аргументите ми, защо считам подобно начинание за ползотворно:
   - Ако си създадеш пощенска кутия, то много вероятно е да я проверяваш от време на време. Много е вероятно да забравиш дори за сайта dev.bg (примерно ако последният е неактивен за определен период от време), но от адреса на пощенската си кутия винаги ще се подсещащ за сайта.
   - Ако ползваш мейла си, то никак не е изключено получателите на писмата ти да ти видят адреса. И да решат да проверят този домейн (на мейла) като го отворят (в браузъра), какво ще излезе. И естествено при отварянето ще се вижда страница, която по един или друг начин ще представя портала dev.bg.
  Между другото пощата може да се направи не съвсем със свободна регистрация. Примерно тя да може да се регистрира, само ако си натрупал определен брой точки във форума на dev.bg. Чрез такава стратегия самият форум ще получи допълнителна популярност...

1 отговор

0 гласа
отговорени 2017 август 19 от rm (1,220 точки)
Тази идея така и не получи коментар от екипа на сайта. А очевидно, че тя точно към него е насочена...
...