Как се търсят български php програмисти?

–4 гласа
547 прегледа
попитан 2017 юли 4 от rm (1,220 точки)
Това е много популярен език за програмиране, но не виждам специализиран български сайт, специално посветен на него. Затова задавам този въпрос...

2 отговори

0 гласа
отговорени 2017 юли 22 от Павката (3,410 точки)
Ето пример как търсят другите:

https://www.jobs.bg/front_job_search.php?distance=0&location_sid=&all_categories=0&all_type=0&all_position_level=1&all_company_type=1&keywords%5B%5D=php&keyword=

не се притеснявайте да добавите вашето търсене към този списък :)
коментиран 2017 юли 24 от rm (1,220 точки)
jobs.bg не е специализиран в търсенето, а в предлагането! Това са два противоположни процеса на практика. Още повече, че jobs.bg няма нищо общо с php. То на този принцип и разглеждането на freelance форумът freelanceforum-bg.com ще е решение, щото може някой да се е представил съвсем случайно.

Иначе това е много хитра стратегия да търсиш така php програмисти, за да си направиш списък от евентуални кандидати, без на практика да имаш намерение да им предлагаш работа на този етап.
коментиран 2017 юли 24 от Павката (3,410 точки)
Благодаря за коментара
0 гласа
отговорени 2017 юли 24 от vmavrikov (720 точки) 1 флаг
Това е просто един език. Не виждам нужда от специализиран сайт за търсене програмисти само на един език. Опитен програмист учи основите на един език за месец - два. Колегата добре Ви е отговорил - има си jobs.bg , zaplata.bg, monster.com, ...  със съответен филтър за технологии. Какъв е смисъла при съществуващи над 40-50 популярни у нас езика за програмиране да съществуват специализирани сайтове за всеки един от тях? Това е все едно да има сайт за недвижими имоти само в Пазарджик и само едноетажни апартаменти.
коментиран 2017 юли 24 от rm (1,220 точки) 2 флагове
Колегата ви не ми дава и списък от един брой php програмисти, но вие смятате, че ми е отговорил правилно??? Я малко по-сериозно! Още малко колегата ВИ с неговото многознайство ще ме посъветва да си потърся с google - а дали не съм се сетил за това???
коментиран 2017 юли 25 от vmavrikov (720 точки) 1 флаг
Успех ти пожелавам.
...